Isnin, 7 Januari 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam semanis cupcakes.

Semalam tak update blog sebab khusyuk sangat buat tugasan sampai ke pagi. Lyeen rasa macam nak exam jer esok bila dapat tugasan maha banyak macam semalam. Untungnya. Suka sangat.Sangat-sangat u olls. Dari berjuta-juta idea Lyeen nak taip entry sampailah ke tahap zero dah. Tak tahu nak taip apa lagi dah. Sebab semua dah fokus on tugasan yang melambak macam cupcakes jual murah tu. Eh?HAHA.


So, untuk entry kali ni Lyeen join segmen Apit yang hebat je ni. Boleh jejak kasih dengan blogger senegeri. HAHA. Lepas tu boleh kenal dengan blogger negeri lain. So, jom join segmen ni. Hanya slide banner kat atas. Canggihnya!

Lyeen adalah blogger dari SABAH. Untuk yang lebih spesifikasinya, Lyeen adalah blogger kelahiran Tawau, Sabah. Apa yang istimewanya SABAH? SABAH ada Amplang. SABAH ada kuih cincin. SABAH ada mutiara. SABAH ada Pulau Mabul. SABAH ada rumah terbalik. SABAH ada Jimmy Palikat.Eh?HAHA. Okay. SABAH banyak tempat yang u olls boleh pergi. Nanti boleh ngedate sambil makan AIS TELER dan SANGGAR di Persiaran Trausland atau dengan nama glamornya HIGHWAY di Tawau.

So. Apa tunggu lagi. Jom join segmen ni dan kenalkan negeri anda. Hoyeh! Siapa senegeri dengan Farizal Marlias? HAHA. Apit kata segmen ni sentiasa berlangsung, so u olls boleh join bila-bila masa jer u olls nak. Orang putih-putih cakap, 'Always be with u.'...Macam takdak kaitan je? Whateverlah..

MANGSA TAG 
Lyz Awesome dari SABAH
semangat kenegeriannya aku!Ish!

NOTA PINK: Siapa nak beli amplang boleh order dengan Lyeen taw. Banyak perisa ada. Tapi untuk yang anti-seafood boleh abaikan jer la iklan ni. Sebab amplang untuk kaki seafood jer. Ahaks!

Ok bai. Assalamualaikum.

27 000 Makan Cupcakes!:

Unknown berkata...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

belogisam berkata...

selamat bersegmen

Unknown berkata...

hyee. nice blog indeed. btw amplang tu my favret tau. :) done follow u. :)
http://dyaradzalee-aboutalady.blogspot.com/

wana wazm berkata...

Sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/partnership-blogger-giveaway-by-alyaa.html

Unknown berkata...

amplang sedap..selalu minta belikan kawan dari tawau kalau balik kg..

Fllw kamu sini

Nick Nashram berkata...

saya blogger dari kelantan..lahir di terengganu,study kat kedah dan perak,kerja kat johor :)

Tanpa Nama berkata...

follow kamu
http://marzadalia.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Unknown berkata...

selamat bersegmen awak :)

SuparMan SuaRez berkata...

♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Hi..Salam Kenal K..Opss..Kita kenal kah? hahaJom Singgah Blog Saya Plak K.. saya ketuk kpala ko klu xsinggah..haha ^__^

http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

cik lisa berkata...

selamat bersegmeng cik lyeen , yuhuu :p

Kak iman berkata...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

syafiqahibrahim berkata...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Ika.S berkata...

mai singgah sini :)
dtg dr segmen yg sama .
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

aisyah humaira' berkata...

blogger selangor dtg terjah sabah.

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Tanpa Nama berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen),

Jom follow saya jugak kalau belum,

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Dayang Deno berkata...

wah jauhnyaaa... deno tak pernah ke sana.. teringin juga... hehe.. jom singgah di terengganu> :)


http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik berkata...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee...

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Nur Izzati Nadiah berkata...

amplang memang dabek. ^ ^


http://tatynadiah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania berkata...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..

jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Lokman berkata...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

TRAVELOG ATEH berkata...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ berkata...

Assalam..hye..dri segmen yg sama.. orang kita blogger kk sabah datang bertandang n follow u..jgan lupa melawat ke blog saya..^_^

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Unknown berkata...

Saya dari N9 ,Jemput ke blog saya , Bole ke bah ? Hihi

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Unknown berkata...

hai assalamualaikum
yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Farhana berkata...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz berkata...

salam blogger dari Kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...