Selasa, 22 Januari 2013

Editor.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Orange.


Lyeen paksa dia ambik gambar Lyeen. Sebab gambar yang dia ambik sangat cun! 
Lepas ni nak buat segmen dan edit sikit lepastu jadikan banner segmen. Mesti lagi best. HAHA. 
Terima kasih Harris Mikhail aka Moriss Micheal. Boleh inbox Lyeen juga kalau nak dia jadi photographer u olls time wedding ke. Sure meletopps! Sila datang blog beliau kat SINI

Hari ni tak update berjela-jela sebab takdak cerita sangat. Sibuk dengan tugas sebagai Naib Pengerusi rumah sukan u olls! Tak kau menangis. Hari ni blogwalking jer. Komen sana sini. Sepahkan cupcakes kat chatbox blogger lain. Buruk bebeno perangai aku. Ok bai.

NOTA PINK: Nak jadi cikgu susah. Dulu berangan nak jadi cikgu. Sekarang dalam latihan nak jadi cikgu pun mak aiih susah plus mencabar. Tapi, takpa cikgu kena kuat ni. Yeah! Siapa nak jadi cikgu boleh pm Lyeen. HAHAH. Takpa, kita berkerja untuk orang lain. Pahala sampai kita mati. Semoga Allah permudahkan.

Ok bai. Assalamualaikum. 

19 000 Makan Cupcakes!:

Nadia Johari berkata...

cantik gambr tu..oohh nape x bwk cupcake mse blogwalking..hehe

aisyah humaira' berkata...

cikgu? wah, mmg cita2 tu ;)

all the best lyeen :)

Unknown berkata...

wow! ka isio

Tanpa Nama berkata...

amboi comel aihhhhh

ct kektus berkata...

hehee. jadi cikgu tak susah tak senang. kalau ada minat, semua ok rasanya kan. :)


Lady ★ Hanna berkata...

hana tinggalkan buah oren mandarin disini ;) hehee..

Unknown berkata...

selamat pagi cikgu...

MisEyz BLurz berkata...

Comelnya dia...hihi

Tanpa Nama berkata...

ommeeiiii :)

Unknown berkata...

mau tkar domain ka? jom sy setelkan :)

J.Syazwana berkata...

dulu mak suruh jadik cikgu tapi tak minat. hehehe

Unknown berkata...

usaha tangga kejayaan kak lyeen! hehe :)

Unknown berkata...

hahahaha..boleh pulak paksa2 orang suruh ambik gambar kan??hehehe

kucing comel berkata...

Blogdancing kat sini, Kalau sudi jemputlah kat blog aku and follow sekali ok :] Thanks in advance !

7 Cara Promote Blog Anda Dengan Mudah & Berkesan Klik Sini !
28 Cara Mudah dan Halal Menjana Duit Dengan Blog Klik Sini !
Top 35 Tempat Untuk Dapatkan Trafik Ke Blog Klik Sini !

✿INA AINAA✿ berkata...

wahh untunglah ada org sudi tolong tangkapkan gambar... cantik lyeen.. hehehe

Nick Nashram berkata...

belum msk keje lagi ni..huhu
kdg2 bila stress ngan pbs rasa cam nak give up.
tp kena sabar je la.
yala,dah plh cikgu ni sbgai kerjaya.

cik lisa berkata...

hamboih menunjuk beg ye bakal cikgu ni, muahaha xD chantek

Unknown berkata...

cantikla beg tu..
tapi orangnya lagi cantik..senyuman manis..:)

Nurul Alia Syuhada berkata...

comeynya ,, comeynya . *sambil buat gaya Yus jambu MLM. Hee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...