Selasa, 6 Mac 2012

Bukan tua tapi ciri kematangan!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh....
Salam bloggers dan salam sejahtera u all..^_^ 

Entry yang lama Lyeen menaip di KL, then entry yang sekarang yakni detik ni Lyeen menaip d Tawau!! Hoooorrrrreeeeyyyy!!!
Lyeen, dah habaq kat hampa semua bahawasanya Lyeen akan ber PBS kan?
"Pengalaman Berasaskan Sekolah"
Yup! Then, hari ni merupakan hari kedua Lyeen menapak di SK.Kinabutan Tawau..Mantan sekolah Lyeen masa *muda2*  dulu...! Tapi, tak bermakna aku dah tua!
Hahahahahhhaa


U all boleh nampak kan ciri-ciri kematangan pada raut wajah tersebut? Ia bukan?Hhahaa...gelak kejam untuk kau Lyeen! Lyeen sampai di Air Port Tawau ni hari sabtu tadi tepat pukul 9.00 malam..(walaupun sebenarnya aku salah inform dengan mak aku yang aku sampai kul 8.50!) Kesannya, terpaksalah aku menunggu dengan sabarnya ^_^

Dari IB, En.PC Lyeen yang hantar Lyeen ke LCCT, thanx a lot untuk jejaka tampan itu! Yup..^_^ Gedik kau Lyeen!!!!! Pannggggggggg!!!! :'(
Pukul 11 malam tu, En.PC pulak balik Penang and dia dah pun selamat sampai..Take Care dear..:)
Okey, tu aje! Bye..assalamualaikum..

p/s: Time ni aku dalma bilik guru, kononnya nak buat laporan PBS..tapi semua guru busy ..maka aku pun turut mem'busy'kan diriku..:)

2 000 Makan Cupcakes!:

SuparMan SuaRez berkata...

Tawau Mari,....Huhuhu

Unknown berkata...

yah...mari2x..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...