Rabu, 14 Mac 2012

Aku terharu bila blogger OTAI Follow blog aku..T_T..


Assalamualaikum warahmatullah Hiwabarakatuh...
Salam 1 Blogger!

Hye u all...kau tengok title aku yang berjela-jela itu? Kau nampak ndop? Hahahaha, bagus, nah Cupcakes..Tadi tengah Lyeen berjalan-jalan sambil bernyanyi-nyanyi riang..dan tiba-tiiba....

"HAAAAAAA????BETUL KE??? YER KE NI???"
*gosok-osok mata 3 kali....sambil menepuk-nepuk pipi gebuku 5 kali*


Apa yang perlu engkau fokuskan??
HAHAHHAHAHAHA, xyah nak mengosok-gosok mata comel...sila lihat ni je iklan setahun sekali ni...


Betul ka? Hahahaha, mungkin akan ada manusia yang mesti akan cakap macam ni...
"Apalah dak Lyeen ni, benda ni pun nak kecoh!"
"Ntah!Ben follow pun nak show off la tu...!"
"Ew...tu pun nak buat entry ke Lyeen?"

Bagi blogger baby-baby macma aku ni, aku dha cukup terharu ok..T_T

HHAHHAHA...Sedihnya, ayat-ayat itu, tapi apaku kesah?
T_T
Serius, Lyeen terharu ok..hahaha, sudi jugak Abang Ben nak datang blog aku dan follow pulak tu...Hahahhaa,...TQ so much Abang Ben!!! Ni, yang buat Lyeen lupa pada assignment dan semakin mencurah idea di blog...KEJAM!

P/S: Balik-balik buka blog..betul ke?HAHAHAH...Aku tunggu turn Fatin Liyana & Lyssa follow blog aku....Uwaaaa....

6 000 Makan Cupcakes!:

Shiema Sufian berkata...

Congrates awaaaak (:

fizafantagirO berkata...

hihihi ben mmg blogger mesra followers =)

Unknown berkata...

@shiema sufian huhahuha..tq..tq...:) hikhikhik...

Unknown berkata...

@fizafantagirO sekian lama sy menanti..

TeRatak ZaFenDi berkata...

Teratak ni..bukan setakat follow (which is bila lah nak jadi kenyataan) .. OTAI blogger komen pun dah excited..

Unknown berkata...

hehee..betul tu teratak..~~~xpa kita ni blogger baby2 lagi..hikhikhik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...