Sabtu, 15 Disember 2012

"Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza"

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Hazelnut,

"Penerbangan seterusnya adalah penerbangan 1234 dari Blog Cik Lyeen ke Blog Santai Leeza. Sila sediakan Boarding Pass anda sebelum masuk ke balai pelepasan. 

Boarding Pass Lyeen dah ada. Sekarang Lyeen dah boleh berlepas masuk dalam Blog Santai Leeza. U olls bila lagi? Penerbangan kita akan dikendalikan sepenuhnya oleh admin blog iaitu Saudari Leeza Dayasari sendiri. U olls tahu tak u olls akan dapat apa dalam penerbangan nanti?


Ahaks! Okay. Jum ramai-ramai naik flight dengan blogger santai ni. Cop! Lyeen duduk dekat tepi tigkap okay! Bye. Assalamualaikum.

Nota pink: Semakin aktif u olls check in dalam blog Santai Leeza, Semaki cerah u olls dapat saguhati. Rajinlah check in kat Blog Kak Leeza. Okay, Hoyeh! 

7 000 Makan Cupcakes!:

MalizaMah berkata...

nak duduk kat sayap yer.. meh ni kak leeza jadi pilotnya...
hello ladies n gentleman.. aour flight bla bla bla.. tak ingat dh.

Lokman berkata...

assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

mimi zakaria berkata...

hai , salam perkenalan..join contest yg sama..jemputlah singgah..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

ecah berkata...

salam.. kita dari segmen yang sama,..dtg follow sini.. jemput singgah blog ecah pula.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen 1st ecah juga.. jom share ur memori.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Qila Violet berkata...

Terbang dari blog kak Leeza dtg kemari. Hehe.. Salam perkenalan :)

http://aqilahviolet.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html#links

Nurfara Hani berkata...

Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

QasehnyaRania berkata...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

hye cik lynn cik su mai ni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...