Sabtu, 1 Disember 2012

Entry lama vs Entry baharu

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh..
Salam Cupcakes....


Sekali lagi Lyeen update blog. Sebab hari ni terasa bosan yang amat sangat. Dengan rasa tak bersalah Lyeen baca entry-entry lama balik. HAHA. Entry setahun lalu. Bila Lyeen baca entry yang dah berkurun-kurun serta berabad tu. Percayalah bahawa u olls akan tergelak sendiri. Sebab, tak percaya bahawa u olls akan taip entry macam-macam rupa dan bentuk.

Bila nak delete rasa sayang pulak. Tu kenangan kita. Kita taip bila kita nak meluah rasa dan kita tuliskan dalam blog pink-pink ni. So, Lyeen biarkan je. Gelak kejap lepastu sambung baca. Betapa aneh, comot dan peliknya aku menaip entry setahun yang lalu. Almaklumlah bebudak lagi. HAHA. 19 tahun bebudak ke? The baby face boleh terima kot!

So, mulai saat ni Lyeen berazam untuk menaip entry dengan lebih matured. U olls tolonglah percaya. HAHA. Tapi, jujurnya Lyeen tak tahu macamana nak taip entry dalam keadaan yang matured. Mohon bagi tips, tutorials dan sebagainya. Letak link kat entry ni. HAHA. Aku tak tahu apa motif! Apapun, u olls rasa bila taip entry macam ni kemas ke? Rasa macam aku taip assigment je rupanya! 

U olls pula. Cer buka entry lama tu. Ada beza tak dengan entry baharu u olls. Kongsilah cerita u olls kat sini. HAHA. Apapun, macam tulah hidup kita kan. Dari hari ke hari kita akan cuma improve diri kita. Kalau kita tahu benda tu tak baik untuk kita. Kita akan cepat-cepat buang, tinggalkan dan taknak buat lagi. Tapi, bila benda tu baik kita akan teruskan sampai kita puas hati.

Kesimpulannya, manusia berubah mengikut keadaan. Kalau u olls rasa u olls sekarang ni dalam proses nak berubah kearah yang lebih baik. Good luck Lyeen ucapkan dan Lyeen bagi 33 biji cupcakes pelbagai rasa untuk u olls kunyah hari ni sampai kenyang. Ok bai. Assalamualaikum

18 000 Makan Cupcakes!:

CEKODOK GEBU berkata...

kak zura baru bukak entry lama2x awal pagi tadii ... serius lahh memang tersenyum sendiri

MisEyz BLurz berkata...

Taknak rasanya nak buka entri lama-lama Lyeen. Konfem akan malu sendiri. Keke.

Unknown berkata...

@Zura Tamin haha..Lyeen pun td senyum sorang2..malunya..nk delete terasa syg plak..xpa la..:) hehe

Unknown berkata...

@MisEyz BLurz tersipu-sipu malu..senyum2..hahhaha

Unknown berkata...

tadi baru lepas delete entri lame. malu kot kalau ade orang nak tengok baik delete. hehe :D

✿INA AINAA✿ berkata...

ena punya entry yg lama2 ena dah buang sbb apa, sbb macam hape je ena tulis.. macam org tak reti nak karang karangan.. hahahahaha

Unknown berkata...

@Misz Fazie HAHA..delete jgn tak delete..malu..T_..tapi mesti rasa sweet je dulu2 kan..HAHAH

Unknown berkata...

@✿A I N A A✿ haha...lepas ni boleh karang mcm2..:) yg dah matured dari dlu..hahaha

MalizaMah berkata...

bila baca entri yg 1st dgn yg terkini.
haaaa dulu mcm apa jer penulisan. buruk buruk.

Unknown berkata...

@Leeza dayasari [santai leeza] Tapi, takpa..masih stillsweet kan..kan..HAHAH..:P

Lokman berkata...

Kita matang dengan sendirinya apabila sudah lalui banyak pengalaman.. jadi tulis je macam biasa.. ^_^

Nadrah Zulkifly berkata...

Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

Unknown berkata...

@Mohd Lokman Bin Ramli kan..kan..tapi bila kita baca balik yg mcm biasa tu 2 tahun kemudian..konfom lucu gila..hehee:P

Unknown berkata...

@Nadrah Zulkifly Thanx kamu invite Lyeen..insyaallah lyeen join ok..:D

Cikpijaaa berkata...

entry lama nie sweet tau x? hee. comel je ^^

Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta. Freelancer. Penulis berpengalaman Social Media Coach. Speaker Digital Marketing. Content Creator. Marketer. berkata...

Betul3... hehe...

Unknown berkata...

@CiK FizA sweet mcm cupcake skan..kan..:)

Unknown berkata...

@Ieta Mat Sa'ad hahah..kan..kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...