Rabu, 12 Disember 2012

Review Blog : 3 Jam Kelima

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Manis-Manis...

Lyeen minta maaf sebab tak dapat nak sambung review blog semalam. Almaklumlah, usahawan wanita baharu. Ahaks!HAHA. Actually, semalam Lyeen sibuk order tudung-tudung untuk pre-order. Minggu ni jer tempoh. So, Lyeen kena cepat kalau tak melepaslah pulakkkk! Ok, jum sambung review blog bertuah yang seterusnya!

Blog bertuah itu bernombor 15!
  • Masuk blog ni aje rasa macam nak muda balik.HAHA.
  • Blog biru-biru yang sangat comel. Ringkas tapi sweet.
  • Owner blog ni baru 12 tahun. 
  • Peminat tegar K-POP ni. Tengok header la.HAHA. Comel!
  • Adik ni ada buat freebies and tutorials. Silalah datang jenguk. Semua comel!
  • Comel.Comel. Comel. Tu je yang Lyeen dapat gambarkan untuk blog dia.!
NEXT

Blog seterusnya bernombor 21

Ieka Farhana  ♥
  • Blog yang ada cupcakes! Suka..suka!
  • Lyeen dah follow kamu juga.
  • Sweet 17. Bestnya. HAHA. 
  • Tahniah sebab dah dapat baju Kelab Blogger! Untunglah  awak..
  • Blog pink yang snagat sweet.

P/S: Ada 3 blog lagi yang bakal Lyeen review! Bye. Assalamualaikum.

8 000 Makan Cupcakes!:

Unknown berkata...

dah terjah ^^

jom join GA nieza:

http://www.nieyxzha.com/2012/12/banner-doodles-giveaway-by-nieyxzha.html

cik lisa berkata...

blog k-pop tu lah yang paling comel ,alahi . hehe

Unknown berkata...

tahniah2...

✿INA AINAA✿ berkata...

tahniah.. done terjah blog mereka.. comel2 header dorang..

Minah Chocolate berkata...

thanks akak :) tak sangka pulak dapat direview. selalunya kalau join takpernah dapat. haha

Unknown berkata...

niena: thanks dear...insyaallah lyeen join k..:D

sa mic: kan..kan..hehee..sweet..

fendy: thanks kamu..

aina: mcm ena kan..hehe

minah: welcome dear..<3

MalizaMah berkata...

ok terjah jap... hehehe
cik lyeen, leeza kerja half day dh skrg.. huuu so kena bngun awl, tido awl. thx erk support kakak senior yg tah apa2 ni.

Unknown berkata...

Eh blog kita di review makasehh kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...