Khamis, 27 Disember 2012

Simple Segmen : " Entry Terbaik 2012 "

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcaks Badam Bakar.

Hari ni Lyeen nak join simple segmen by Abang Wan. Salah satu bloglist tetap Lyeen dalam dunia blogging. Lyeen baru jer kenal dengan blogger ni time Lyeen buat Segmen 3 Jam 3 Perkataan hari tu. Lepastu, Abang Wan ni salah seorang blogger yang bertuah tu. So, Lyeen masukkan url blog dia dalam bloglist. Mulanya, semua peserta bertuah ada dalam bloglist Lyeen selama 2 minggu jer. Tapi, sepanjang dua minggu tu selalu jer datang blog Abang Wan. Sumpah, blog Abang Wan memang cool. Tu sebab Lyeen kekalkan blog dia dalam bloglist Lyeen!

So, hari ni Lyeen nak ajak u olls join segmen very-very simple dari Abang Wan. Jom cikedout!

CoRaT - CoReT KeHiDuPaNkU
Sapu banner molek-molek untuk terus ke blog Abang Wan.
Blog dia comel-comel seh..! Jealous i u ollsss!

Segmen ni mengetengahkan entry-entry terbaik dari kita sepanjang tahun 2012. Okay, kalau blog Lyeen ni takdak yang terbaik sangat sebab u olls akan muntah hijau bila baca entry aku!HAHA. Sebab entry aku dulu-dulu sangat whatever-ever!HAHA.

Antara entry yang Lyeen rasa terbaik. Ahaks!

Sila pilih entry berdasarkan kerjaya anda.HAHA.Whatever sungguh kau Lyeen! Okay. U olls jumlah share juga entry terbaik u olls. Boleh kita menggamit kenangan silam tahun 2012 ni sebelum masuk tahun baru. Jum.Jum..! Kutlah u olls dapat top up RM 30.00 tu..Boleh share kredit dengan Lyeen..Kan.Kan..:)

Mereka yang COOL
Dan sesiapa sahaja yang snaggup jadi kakak Lyeen..:)

Ok bai. Assalamualaikum.

7 000 Makan Cupcakes!:

Tanpa Nama berkata...

nk join tapi blog baru mana ada entri terbaik T____T

Unknown berkata...

@Zul Aeriazz HAHAHAHAH....sedih...T__T..join saja..kut dpt top up 30..hahah

Unknown berkata...

tq adik lyeen sebab join :) hehehe..

INNANIE ARIFFIN berkata...

kejap lagi akak join ye. in sha Allah

sn.hn berkata...

Dari segmen yang sama. Jemput lawat blog saya. Anyway, goodluck! ^^
http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/simple-segmen-entry-terbaik-2012.html

Unknown berkata...

selamat bersegmen. gud luck :)

Unknown berkata...

assalamualaikum, hai terima kasih sebab join.. Btw anda telah di list kan sebagai peserta Simple Segmen : Entry Terbaik 2012..

Update peserta dan penambahan hadiah..
http://www.irwanalessatyme.com/2012/12/simple-segmen-entry-terbaik-2012.html

Jemput baca sekali semua peserta yang lain ok??

Anda mungkin pemenangnya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...