Jumaat, 11 Mei 2012

Tukar-tukar dengan Blogger FiQ'Ra

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh...
Salam Jumaat dan Salam Pancake Milo...

Lyeen baru jer selesai dari mendengar taklimat peperiksaan tadi..penattttttt..T_T
Okey, sementara menanti mata Lyeen untuk dilelapkan, Lyeen jogging kejap dekat dunia blogging..:)
Hahaha, bila jogging tu, Lyeen berhenti minum air kejap kat blog pink-pink dan blog makanan ni..HAHAHHA...
Alah, blog pancake!


Nie header blo yang super duper comel tu!
Mesti u all dah kenal jugak kan tuan punya tanah kedaung berwarna merah jambu ni?
Kak Mas a.k.a Pengasas Geng FiQ'Ra yang tengah meletoppsss tu, Lyeen pun salah seorang geng dia...
HAHAHA..kan..kan..kan..:)

MOTIF
---> Tujuan Lyeen ni nak tukar 10 guni cupcakes cokolat dengan pancake strawberry boleh tak Kak Mas??? (Sengaja aku bold kan supaya nampak yang aku memaksa..hahaha..T_T). Lepas tu, Lyeen nak order pulak 100 pancakes blueberry untuk jalan-jalan nanti..ok..hikhikhik..:)
Okey, jum u all kita serang blog super duper the bomb ni!


Chaaallllooooo bettteee!

8 000 Makan Cupcakes!:

fiQRa berkata...

hahaha, adeiii siap buat entry lagi.. ehh link awak tak ada lagi eh? hehe, ok akak listkan jap lagi :)

Unknown berkata...

@fiQ'Ra terujanya bila kak Mas sudi dtg komen2 kat blog lyeen ni..hikhik..malu..T_T..hikhik..tq kak Mas!!!!

khalila ishak berkata...

nnt dapat pancake, kasi akak skali deh ;D

Eein Azryn berkata...

Samalah kita, Geng FiQ'Ra. Hekhek.

Unknown berkata...

@khalila ishak bule saja kak lila..nnt lyeen hntr kat akak..hehehe

Unknown berkata...

@Eein Azryn yer..sma..jum..:P suka2

sofiarti oktarina berkata...

wahh first time jugak masuk sini. comel. cupcake! :)

MalizaMah berkata...

nice blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...