Sabtu, 6 Oktober 2012

" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh...
Entry pertama setelah lama cuti dari membloggingkan diri sendiri..:)


Sila klik SINI untuk turut serta dalam segmen Lyssa yang julung-julung kali ni..:)
Kenapa Lyeen berblog?
Lyeen seorang yang suka berimaginasi, berkarya dan merapu. Lyeen ada satu folder dalam lappy yang mengimpunkan semua karya. Dan jujurnya, folder tu lagi banyak karya imaginasi daripada karya berbentuk assignment! SEDIH. So, Lyeen berblog sebab Lyeen seorang yang suka menaip dan boleh saya benda yang kita karyakan, hasilkan dikongsi untuk baca sama-sama..:) Baik kan hati aku..HAHA.

Macamana boleh terjebak dalam dunia blogging?
Secara tidak sengaja. Tengok banyak karya-karya orang yang sweet je nak baca kat blog. So, search kat google cara nak buat blog. Maka, wujudlah blog saya yang tak seberapa ni..HAHA.

Tujuan utama blogging?
Untuk menaip dan berkongsi cerita even takdak orang nak baca..SEDIH. 

Apa yang menariknya blog saya?
Dapat cupcakes free.! HAHA. Takdak la..Lyeen pun tak dapat janjikan apa yang terbaik dalam blog Lyeen. Tapi, Lyeen berkongsi cerita yang Lyeen ada. Yang baik kita jadikan teladan. Yang buruk kita buang jauh-jauh.

Idola dalam blogging?
Blog KUNFAYAKUN yang selalu bagi banyak sangat kata-kata semangat. Entry dia banyak benda yang boleh kita jadikan teladan. Penulisan juga kreatif..:) Sweet.

TAMAT
Selamat Blogging dan bersegmen. Terima kasih. Nah, 3 biji Cupcakes..:)

41 000 Makan Cupcakes!:

Cik Fie berkata...

Alhamdulillah . Dapat Sambutan Meriah . Nak Header Free ? Hari Ni Last . Jom Join Segmen Paling Baru Ni . Komen Anda Akan Dipublish Selepas Segmen Tamat . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/10/segmen-pantas-saya-nak-header-macam-cik.html

Fatin Amira Mazlan berkata...

:)

Farah Arina berkata...

Entry menarik :D

Liyana Azhar berkata...

haii..
singgah sini.. alasan yang kretip.. hehe :)

http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanif Redland berkata...

Cerita pasal kenapa cik lyeen suka cupcake xda ke..??hehehe..

Unknown berkata...

cik lyeen cik lyeen cupcakes kita mana hee ?

terimakasih sebab serbu dsini

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

Tanpa Nama berkata...

dari segmen yang sama..

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SHA berkata...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Rainbowish Art berkata...

Dari segmen yang sama :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mimie berkata...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown berkata...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown berkata...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..follow sini..no.1774
Salam perkenalan...
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

miss z singgah sini :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Adilla Shahirah berkata...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana berkata...

Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
Hepi blogging .


http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam berkata...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain berkata...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

sampaicucuratap berkata...

nak cupcake..hehe
dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

Unknown berkata...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown berkata...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ERAZ FADLI berkata...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown berkata...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Nur Sabrina berkata...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH berkata...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ida =) berkata...

hi...

dr segmen lyssa

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tanpa Nama berkata...

hye tuan tanah , datang melawatke blog superb oshem ini , dari segmen yang sama . jom la p blog hamba ~ hihihi

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atirah ★ berkata...

singgah sini balek dari segmen yang sama http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :)

Atirah ★ berkata...

singgah sini balek dari segmen yang sama http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :)

wanynaziar♥ berkata...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Syazhr berkata...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azah Rahaman berkata...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 berkata...

dtg terjah dari segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tanpa Nama berkata...

salam. singgah BW dari segmen yangs sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ZULHILMI TEMPOYAK berkata...

klu xde sbb mcm mn.?? hahahah

Tanpa Nama berkata...

berblog pasalnak poyo kulit gelap boleh cerahkan .. kan kan kan lyssa faizureen ... hahahahah harap lyssa jenguk baca komen aku ni ..

Fatin Liyana berkata...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

lily butterfly berkata...

hi singgah follow awak, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Budiman berkata...

salam hai..
dri segmne yg sme..^^
done follow u..
vsit my blog ok ^^
klu sudi follow la skli hehe

Cik Nas :) berkata...

hepi blogging :)

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Unknown berkata...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...