Rabu, 8 Februari 2012

“BEST PHOTO CONTEST”

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh...
Salam sejahtera dan salam contest bloggers!
Suka hati kau je Lyeen nak bagi salam macamtu! Takpa, janji ikhlas!


U all tengok tak muka wanita di atas yang sangat comel ini?
U all tahu nama dia?..Mesti u all dah tahu kan? Nama dia AKIN AKMAR yang comel..^_^
! KLIK SINI ! untuk menerjah dan join contest dia..:)


"Saya rasa gambar saya best kerana, gambar ini diambil ketika masing-masing tengah happy dapat keluar dengan kawan-kawan yang lain, jadi saya sangat yakin bahawa senyuman dan riak muka yang saya lahirkan di gamabr tersebut sangat ikhlas...huhuhuhu...! Gambar ini juga saya rasa sangat-sangat best sebab kan dalam gambar ini my bff yang sangat sporting gila-gila...Sayang dia! Hikhikhikhik...^_^"

Lyeen nak tag insan bertuah ini..:)

...dan kamu yang baca entry ni!...

Cik Akin yang comel, pandangan Lyeen untuk blog super duper comel Cik Akin ialah....Tadaaaaaa!
Header kamu sangat cantik dan kalau markah penuh 5, Lyeen bagi Cik Akin 4 markah!! Wah...:) Hihihi...
Tq Cik Akin buat contest ni..Sayang Cik Akin!!
Nah, cupcakes untuk Cik Akin makan sambil buat perhitungan!

1 000 Makan Cupcakes!:

Qissy Floe berkata...

Comel pula :P haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...