Jumaat, 10 Februari 2012

BEN ASHAARI : TIADA LAMA , TIADA BARU

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh...
Salam sejahtera u all...

Lyeen baru jer buat segmen, la ni aku join segmen pulak?
Hhahhahahahaa...sila ketawa yang sekejam-kejamnya untuk aku!
Hahahhah!

Okey, jom!


Senaraikan 5 buah blog baru yang Lyeen tahu?


Ulasan: sebab Lyeen kenal dgn semua empunya tanah kedaung di atas dan mereka sangat kreatif untuk menulis entry dalam blog mereka! Suka view blog dorang walaupun masih baru..sama macam aku! Hahahaha..:)

Senaraikan 5 buah blog lama a.k.a otai yang lyeen tahu?


Ulasan: yess!! Ofkoz saja Lyeen akan view blog mereka ni tiap hari sebab banyak cerita pasal fesyen kat sini lagi-lagi blog FL itu! Sangat suka! Hahahaa..^^

Ok, done Abg Ben!

13 000 Makan Cupcakes!:

saya cello191 berkata...

fesyen jugak no 1...^^

Pamie berkata...

singgah dari blog abg ben :)

Segmen Ben Ashaari : Tiada Lama, Tiada Baru

dak eina berkata...

salam perkenalan...

singgah dr blog abg BA ;)

Abu Zafran berkata...

salam ziarah,....

ALL THE BEST..jom singgah blog saya

blog chegu zubir

Jom singgah SINI sama
jom buat duit dengan mudah
tiket percuma pusing2 dunia-klik sini
tiket percuma konsert AVRIL LAVIGNE 2012..klik sini

Arra Ahmad berkata...

singgah dari segmen sama..:)

Rosputih berkata...

terbang hinggap kat sini.. :)

Aziah Razak berkata...

Haha, a'ah laa, fesyen gak yg no 1 ekk

Unknown berkata...

@Apple Zara hehehee..,ngedik je nk fesyen kan..hehehe:)

Unknown berkata...

salam perkenalan dari saya dari blog yang sama

-pak cek biola-

Nasz berkata...

singgah dari blog abg ben.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Misz Azney berkata...

singgah disini sambil follow,klau sudi follow lha skli

Nabiha Zaidi berkata...

Hai, datang dari blog Uncle Ben.

9n0L4 berkata...

dari blog BA, terus lepak sini. nak mintak cupcake lagi. hee.

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...