Ahad, 15 Mei 2011

Selamat Hari Guru

Bismillahirahmanirahim...Assalamualaikum....First at all...nak wish Happy Teachers Day buat semua guru-guru kat Malaysia ni..Terutamanya buat Cikgu2 Cik kat SK.Tanjung Batu Keramat,SK.Kinabutan dan SMK.Kinabutan...Buat semua cikgu2 tersayang...Kalau nak credit satu2 memang tak cukup ruang post nie..hehehehe..anyway...Thanx semua cikgu2...Tanpa Cikgu siapa lah saya...^_^...

Sepanjang minggu nie juga rasa terharu sangat2 dapat wish dari kawan2,parents wah...Masih dalam proses nak jadi guru pun dah dapat wish....terharu sangat2..Thanx to Jiha Najihah sebab jadi orang paling awal wish kat akak Lyn dia..Thanx dik^_^...

My Mom pulak....Siap wish..semoga jadi guru yang baik...wah...terima kasih mak!!Anak mak nie akan berusaha walaupun yakin terlalu banyak cabaran untuk jadi seorang guru nie...buat Abah and mak...semoga doa dan didikan mak dan abah selama ni akan tumbuh mekar mewangi dan akhirnya akan membuahkan hasil yang paling baik untuk mak dan abah..Insyallah...:)

Buat rakan2 di IPG Kampus Bahasa Melayu, selamat hari guru!
Jadilah guru yang beriman...tuntulah ilmu seluas mungkin dan jadikanlah diri ibarat  lautan yang terlalu penuh dengan ilmu dan jadilah seperti burung yang bebas memberi ilmu kepada anak-anaknya untuk terbang tinggi.....Serta jadilah lilin yang sanggup membakar diri untuk menerangi insan lain...

Selamat Hari Guru!!

2 000 Makan Cupcakes!:

Abd Rahman Md Desa berkata...

Selamat Hari Guru

Unknown berkata...

selamat hari guru..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...